Login


Hilyah Products


Terma & Syarat

Terma & Syarat berikut mentadbir penggunaan laman web Reka Bentuk Islam Hilyah dan kedai dalam talian (Hilyah). Dengan meletakkan pesanan untuk produk kami, kami menunjukkan penerimaan anda terhadap terma & syarat ini.

Reseller / Pemborong

Diskaun Lama Akan Dibubarkan Bermula Bulan Oct 2017. Penurunan harga ini bermula pada oct 2017 . Sebarang pertanyaan info lanjur : Whatsapp ke 016-2021272
Sekian Terima Kasih.

Paparan Produk / Warna

Hiliah cuba untuk memaparkan seberapa tepat mungkin warna produk yang ditunjukkan di kedai dalam talian. Bagaimanapun, kerana warna yang anda lihat bergantung kepada banyak faktor, termasuk monitor atau pencetak anda, kami tidak dapat menjamin bahawa warna yang anda lihat sepadan dengan warna produk.

Harga dan Maklumat Produk

Hilyah berusaha untuk menyediakan maklumat terkini dan tepat yang berkaitan dengan produk dan harga kami, tetapi tidak menjamin mata wang atau ketepatan maklumat sedemikian. Maklumat yang berkaitan dengan produk kami adalah tertakluk kepada perubahan tanpa notis. Harga akan berubah pada bila-bila masa sebelum penerimaan pesanan anda.